Selasa, 14 Januari 2014

Salam Maulidur Rasul 12 Rabiulawal 1435 H



Di kesempatan ini, aku mengucapkan Salam Maulidur Rasul kepada sesiapa yang tersinggah di blog ini dan beragama beragama Islam. Jom layan video yang aku pilih khas untuk hari ni.. tak lama pun. kejap je..

 

Selasa, 17 Disember 2013

Sakit Tulang Belakang – Fakta Kena Tahu

Assalamualaikum..

Rasanya dah agak lama juga aku tak mengupdate blog ni.. biasalah.. agak busy dekat dekat akhir tahun ni.. banyak keje nak di followup dan banyak client yang meng’followup’ aku.. 

Disebabkan sekarang ni tulang belakang aku tengah sakit sikit.. maybe pasal aku ada angkat barang berat kot.. jadi aku pun carilah serba serbi sedikit info berkaitan tulang belakang ni.. ye la.. nak pakai lama kan.. at least kena tawu juga tentang kesihatan diri sendiri ni.. jom share ilmu..


Sabtu, 12 Oktober 2013

Lukisan Menggunakan Microsoft Excel


Microsoft Excel bukan sahaja digunakan untuk tujuan pengiraan kerana sekiranya korang tau caranya, Software ni pun boleh digunakan untuk membuat lukisan. Jangan tak percaya kerana Tatsuo Horiuchi yang berusia 73 tahun dari Jepun telah membuatnya.

Jumaat, 11 Oktober 2013

Hidu Ketiak Pasangan Boleh Meningkatkan Tarikan Seksual


Kelenjar Apocrine , atau kelenjar yang secara khusus menghasilkan peluh di ketiak, menghasilkan bau yang unik yang sukar dikesan secara sedar, tetapi tetap penting dalam foreplay seksual.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...