Sabtu, 5 Januari 2013

Celoteh..

 


Alhamdulillah… akhirnya tercapai gak cita-cita aku nk menulis kat blog sendiri.. bukan pe,
selalunya aku post video je kat blog aku yg satu lagi tu.. so sekarang dengan adanya blog baru aku ni..
bolehlah aku share apa2 yg patut.. cerita ke.. info tambahan ke.. sharing2 yang bermakna ke..takla
berkarat otak aku simpan lama2 suma stok ilmu utk diri sendiri je.. at least.. dapatla aku berkongsi walaupun sedikit…

aku rasa cukupla tu wat mukadimah ari pertama ni.. kang aku cite lebih2 karang.. tak siap lak keje aku ni..da la update blog time keje.. tak prooofffeessionallll langsung sungguh… hahahaha.. lantak la.. yg penting keje aku siap dan tak nyusahkan orang..

Akhir kata.. buat blogger2, reader2, blog walker yang comel ke, yang hensem ke, yang tinggi ke, yang rendah ke dan yang apa2 je la kat lua sana.. selamat berkenalan  dan I’m welcoming myself to join ur club.. adioss..

Tiada ulasan:

Catat Ulasan