Selasa, 5 Februari 2013

mencari rumah sub-sale

Buat reader senyap blog aku ni.. kalau ada sesapa yang nk jual umah ke atau beli umah ke.. jgn segan2 utk contact aku di amrieshaq@yahoo.com.. dan buat masa sekarang ni.. aku ada buyer yang sedang mencari rumah untuk dibeli dia area Senai.. senai utama dia tak berminat.. kalau ada area2 taman bintang ke.. senai baru ke.. bolehla roger2 aku di email kat atas..




Jadi agen property ni pn salah satu cabang dalam bisnes yang aku wat..ye la.. takkan nak buat takaful je kan.. at least.. kena la diversify skit bisnes ni.. lagipun.. bidang property ni tak banyak yang dikuasai oleh orang bumiputra.. sekurangnya dengan jadi agen umah ni.. bolehla aku kurang2 kan kuasa monopoli bangsa lain kan..